Bruidsmake-up

Een huwelijk is een dag waar je samen met jouw partner vol spanning en verwachtingen naar toe leeft. Het is een onvergetelijke dag waar jullie liefde voor elkaar centraal staat en waar iedereen van kan genieten.

 

Het is één van de mooiste momenten die je in jouw leven kunt beleven en uiteraard wil je dan enkel het allerbeste. Jullie liefde, de kledij, maar ook de make-up zorgen ervoor dat jullie zullen worden bewonderd door familie, vrienden, kennissen,...

 

Dankzij de kennis en ervaring van Caroline, kan zij haar waardevolle bijdrage leveren aan dit mooie moment en kun je zorgeloos genieten van jouw dag. De professionele bekroonde make-up van Malu Wilz zal bovendien zijn steentje bijdragen aan de onvermijdelijke emotionele momenten en bezorgen je een vlekkeloze dag zodat je zult blijven stralen.

 

De trotse mama's, zussen, getuigen, willen wij maar al te graag maquilleren, zodat ook zij hun geluk kunnen uiten.

 

Omdat wij maar al te goed beseffen dat een huwelijk de nodige voorbereiding en inspanning met zich meebrengt hebben wij bij L'Esprit de Caro een speciaal "bruids-arrangement" ontwikkeld. Dit arrangement kan tijdens de maand van het huwelijk worden gereserveerd zodat je even kunt ontspannen. Deze verzorging is speciaal gericht op de conditie van de huid (huidverbetering!) en bezorgt jou terug de nodige energie.

 

Voor meer informatie omtrent de bruidsmake-up of ons arrangement, kun je ons gerust contacteren.