Hotstone

U kan opteren voor een hotstone behandeling voor het gelaat en/of lichaam. Omwille van de enorme diversiteit aan aroma's heeft u bij ons hierin de vrije keuze alvorens we met de behandeling starten. Deze behandeling kan zowel dienen als een toevoeging aan een bestaande behandeling of als een aparte behandeling.

Hot stone therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hot stone massage zorg voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.  

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.  De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen.  Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt.

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hot stone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Tenslotte is de Hot Stone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen. 

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden,wat de massage effectiever maakt. De hot stone massage draagt hiermede bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Heeft u nog vragen over de hotstone of wenst u een behandeladvies, dan zijn wij graag bereid een antwoord te geven op al uw vragen.

HotStone