Dermashaper

Werking

Voor elke klant kan een puur persoonlijke instelling gemaakt worden, al naar gelang de intensiteit en zonder dat de klant het als onprettig ervaart.

De DermaShaper kan zowel als een afzonderlijke behandeling worden gebruikt, maar ook als een combinatiebehandeling (Na dermabrasie of in een gelaatsbehandeling)

Behandelingen

De DermaShaper heeft ultrasoon, elektrotherapie en ionisatie in één apparaat verenigd, met de unieke mogelijkheid om verschillende toepassingen met elkaar te combineren.

Ultrasoon

Ultrasoon zijn zeer hoge geluidsgolven die voor het menselijk oor niet hoorbaar zijn. Deze geluidsgolven wekken trillingen op die effectief toegepast kunnen worden bij gezichtsbehandelingen. Bij de DermaShaper is het mogelijk om met continue of pulserend ultrasoongeluid te werken. Ultrasoon heeft diverse effecten op de huid:

 • Door de energie van de ultrasoongolven en de warmteontwikkeling wordt het celmetabolisme versneld waardoor een sneller herstel van de huid bewerkstelligd wordt. Ook wordt het celmetabolisme gereactiveerd door stimulatie van de fibroblasten.
 • De doorlaatbaarheid van de huid wordt verhoogd waardoor actieve werkstoffen beter in de huid gebracht worden.
 • Door de trillingen die de ultrasoon maakt, ontstaan in de huid moleculaire wrijvingen, waardoor verharde of verkleefde vezelstructuren verminderen.
 • Andere toepassingen van continue of pulserend ultrasoongeluid zijn spierontspanning, pijnvermindering, betere doorbloeding en bevordering van het regeneratievermogen van de huid. Tenslotte heeft ultrasoon ook een drainerende werking.

Elektrotherapie

Bij de elektrotherapie (tintelend aangenaam gevoel) wekken de stroomimpulsen spiercontracties op:

 • Voor elke spiercontractie is een verhoogde bloedtoevoer nodig en daarmee kan met elektrotherapie een veel krachtigere en intensere doorbloeding bereikt worden dan wat met een manuele massage te bereiken is.
 • Bovendien worden door elektrotherapie de verslapte spierweefsels versterkt en worden vetophopingen in het weefsel afgebouwd (slappe nek, buik, cellulitis)

Ionisatie

Bij ionisatie wordt gebruik gemaakt van gelijkstroom. De gelijkstroom laat werkstoffen dieper in het weefsel doordringen, wat ook vaak insluizen genoemd wordt. De opname van de werkstoffen is effectiever en gemakkelijker, waarmee de werkzaamheid van de producten aanmerkelijk verhoogd wordt.

Behandelingen

L'Esprit de Caro biedt zowel éénmalige als kuurbehandelingen aan. Iedere standaard behandeling duurt ongeveer één uur.

De DermaShaper heeft een zeer intensieve werking met direct zichtbaar resultaat. Direct na de behandeling is een aanzienlijke verbetering van de huid zichtbaar.

Een unieke ervaring waarbij u het resultaat direct ziet en voelt.

De DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen:

 • Intensieve huidverjonging
 • Verstevigende gelaatsbehandeling
 • Drainage onder de ogen
 • Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
 • Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnebehandeling, chirurgische ingrepen, IPL behandeling of micro-dermabrasie
 • Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding
 • Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam

Resultaat

De behandelingen met de Bentlon DermaShaper geven direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De huid krijgt meer spanning, rimpels zijn minder diep, wallen zijn zichtbaar minder en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid. De behandeling met de DermaShaper wordt dan ook de instant facelift genoemd. Deze behandelingen zijn op zich al zeer effectief, maar u kunt de DermaShaper ook inzetten als intensieve nabehandeling bij micro-dermabrasie behandelingen.

Heeft u nog vragen over de Derma-Shaper of wenst u een behandeladvies, dan zijn wij graag bereid u een persoonlijk advies te geven.