Specials

Tegenwoordig is het niet meer noodzakelijk om naar een dermatoloog of een plastisch chirurg te moeten gaan voor een gespecialiseerde behandeling van uw huid of lichaam.

Dankzij de nieuwe hedendaagse technologie en het ruime aanbod aan opleidingen binnen de wereld van schoonheidszorg, is het voor ons mogelijk geworden om tegen een hoge kwaliteit onze professionele diensten te kunnen presenteren. Niet alleen de kwaliteit maar ook de prijs van deze specialiteiten zijn op een aanvaardbaar niveau gekomen zodat het voor iedereen toegankelijk is geworden.

Onze specialiteiten van het huis kunnen onder andere zorgen voor een strakkere, egalere huid zonder dat u daarvoor dagen, weken of zelfs maandenlange pijn moet ondergaan zoals dit het geval is bij een operatie. De apparaten zijn voldoende getest en aangepast aan de wettelijke voorschriften alvorens ze op de markt komen. Niet zomaar iedereen kan deze apparaten aanschaffen zonder dat de nodige opleiding werd gevolgd.

Het succes van deze apparaten kent geen grenzen. Naast schoonheidsspecialisten maken ook fysiotherapeuten en dermatologen gebruik van deze nieuwe technologieën.