Lichaamsverzorgingen

Lichaamspeeling - 40 minuten

We reinigen eerst en vooral het lichaam met een zuiverende lotion, vervolgens gaan we het lichaam met een zachte lichaamsscrub, op basis van natuurlijk zout, peelen waardoor de dode huidcellen worden verwijdert. Daarna kan u rustig genieten van een overheerlijke warme douche. Door een voedende crème aan te brengen op het lichaam eindigen we de peeling op een ideale manier zodat de huid weer glad en zacht aanvoelt.

Intensieve rugpeeling - 30 minuten

Idem lichaam maar dan enkel de rug

Lichaamspakking - 60 minuten (eventueel in kuurverband)

U kan vrij kiezen tussen verschillende soorten pakkingen voor het lichaam aangepast aan uw wensen en noden, oa. kalmerend, hydraterend, voedend, afslankend, zuiverend, ontgiftend...

We starten de verzorging met een zuiverende lotion over het hele lichaam. Dit heeft een verfrissende en zuiverende werking. Vervolgens brengen we de pakking aan op het lichaam waarna we het lichaam inpakken met een aangename lichaamsfolie waardoor de stoffen beter tot hun recht zullen komen.

Nadat de pakking is ingewerkt kunt u genieten van een overheerlijke warme douche. Om het gladde en zachte effect van de pakking te bevorderen brengen we een voedende en hydraterende crème van Payot aan.

Indien u meerdere lichaamsverzorgingen en/of massages wenst te combineren krijgt u 10% korting.