Gelaatsbehandelingen

In de cabine vinden we 3 types van gelaatsverzorgingen terug :

  1. De Prestigeverzorgingen met een duurtijd van 90 min - Vanaf 70,00 €
  2. De Premiumverzorgingen van 60 min - Vanaf 42,50 €
  3. De Essentiële verzorgingen van 45 min - Vanaf 35,00 €

De Prestigeverzorgingen - 90 minuten - Vanaf 70,00 €

In deze verzorgingen krijgt U een GRATIS handmassage

Een duik in het water...

Voor de droge en gedeshysrateerde huid. Deze verzorging verschaft de huid een maximum aan vocht + een biologische lifting dankzij het collageenmasker ! Deze verzorging bestaat uit reiniging, dieptereiniging, massage van het huis, collaageenmasker, serum+crème.

Voel je zuiver en sereen...

Voor de vette en gemengde huid met of zonder oneffenheden. Deze verzorging ontgift en verwijdert onzuiverheden.            Resultaat: een prachtige zuivere huid en een effen huidtextuur. Deze verzorging bestaat uit reiniging, specifieke Payot Peeling, dieptereiniging, massage van het huis, zuiverend masker, serum+crème.

Een zacht moment...

Voor alle gevoelige huiden. Dit kan een permanent probleem zijn of slechts tijdelijk ! Deze verzorging werkt op roodheden, couperose, kalmeert, verzacht de huid en hydrateert.

Deze verzorging bestaat uit welkomstritueel, reiniging, zachte peeling, dieptereiniging, massage van het huis, kalmerend masker, serum+crème.

Even zondigen met chocolade...

Voor iederereen die verlangt naar een boost. Deze verzorging is een explosieve revitaliserende chocolagecocktail voor de huid én de ziel! De huid ziet er stralend en uitgerust uit. Deze verzorging bestaat uit welkomstritueel ,reiniging, specifieke Payot Peeling, dieptereiniging, massage van het huis, heerlijk warmtemasker of revitaliserend collageenmasker, serum+crème.

De eeuwige jeugd...

Een aanrader vanaf 30 jaar en bij eerste tekenen van huidveroudering! Dit is een echte rimpelcorrigerende verzorging dankzij de high tech anti-rimpel extracten. Het perfecte alternatief voor botox!

Deze verzorging bestaat uit welkomstritueel, reiniging, specifieke Payot Peeling, dieptereiniging, massage van het huis, rimpelcorrigerend algenmasker, serum+crème.

De tovenaar van de tijd...

Vanaf 45 jaar voor een huid die stevigheid mist. Resultaat: De contouren zijn opgelift en de huid is merkbaar strakker.

Deze verzorging bestaat uit welkomstritueel, reiniging, specifieke Payot Peeling, dieptereiniging, massage van het huis, liftend algenmasker, serum+crème.

 

De Premiumverzorgingen - 60 minuten - Vanaf 42,50 €

Terug naar de basis...

De basic onder de Payot verzorgingen!

De nadruk ligt hier op de dieptereiniging en de vochttoevoer.Resutaat: De huid is diep gezuiverd, ontgift en perfect in balans.Deze verzorging bestaat uit welkomstritueel, peeling, dieptereiniging, massage van het huis, vochtboostend masker, serum+crème.

Het ochtendgloren...

Deze verzorging behandelt vochttekort in het beginstadium. Een ideale onderhoudsbehandeling voor de 'eeuwige jeugd'  van de huid. Deze verzorging bestaat uit welkomstritueel, peeling, dieptereiniging, massage van het huis, vochtboostend masker,serum+crème.

Aromatisch elixir...

Ideale behandeling tussendoor om de vermoeidheid die zich aftekent op het gelaat een stapje voor te zijn! De heerlijke chocolade-extracten boosten bovendien het goed humeur!Deze verzorging bestaat uit welkomstritueel, peeling, dieptereiniging, massage van het huis, chocolademasker,serum+crème.

 

De mini-verzorgingen - 45 minuten - Vanaf 35,00 €

Een oase van rust...

Hierbij ligt de nadruk op welzijn. De beroemde Dr.Payot. massage brengt geest en lichaam opnieuw in balans. Deze verzorging bestaat uit Reiniging, massage van het huis, serum en dagcrème.

De zuiverende kracht...


Deze verzorging is ideaal voor een avondje uit of een speciale gelegenheid en om de maquillage te fixeren. Deze verzorging bestaat uit Reiniging, massage van het huis, chocolademasker, éclat serum en dagcrème.

I love bio...

Korte verzorging om intolerante of aangevallen huiden te verzorgen en te herstellen. Deze verzorging bestaat uit Zachte reiniging, kalmerend concentraat+masker, kalmerend serum en dagcrème.